Hjelp oss hjelpe flere!

Her er noen ting du kan gjøre for å hjelpe dine operative venner og kolleger øke kjøpekraften sin og oppdage OPRA, de og!

Publisert 27. mai 2024

OPRAs mål er å øke kjøpekraften til folk i operative yrker. Det gjør vi gjennom å fremforhandle Norges aller beste rabatter og avtaler med noen av landets største bedrifter.

Rabattene og avtalene som fremforhandles blir bedre jo flere medlemmer vi har med oss. OPRA blir et rabattprogram flere og flere bedrifter ønsker å støtte, og de vil strekke seg enda lenger om vi representerer en større gruppe. Enkelt og greit.

Men for å rekke ut til flest mulig, trenger teamet din hjelp. Her er noen måter du kan hjelpe til på:

Nevn OPRA for kollegaene dine

OPRA er en tjeneste for å strekke krona litt lenger. Det gjelder både for deg, men også kollegaene dine. Så om du er fornøyd med OPRA, og ønsker at vi skal få større gjennomslagskraft som gruppe, håper vi du anbefaler OPRA til kollegaene dine.

Kollegaene dine står i samme situasjon som deg. De gjør en ekstraordinær innsats for Norge, de har en lignende økonomisk situasjon, og i mange tilfeller har de også mange sammenfallende fritidsinteresser. De har like god bruk for OPRA som du har – og det håper vi du vil dele med dem.

OPRA har mange samarbeidsorganisasjoner som støtter opp under arbeidet vi gjør. Dessverre er det mange av medlemmene i disse organisasjonene som ikke har hørt om oss, eller har glemt å se hva slags rabatter OPRA kan tilby. Derfor håper vi at du vil oppfordre de du jobber med til å se om de kan spare penger gjennom tjenesten vi har laget.

Bruk nettverket ditt til å tipse bedrifter om OPRA

Noen av OPRAs medlemmer er ikke bare operative – de har sin egen bedrift ved siden av jobben. Vi får ofte forespørsler fra disse om å promotere deres tjenester og produkter til OPRAs medlemsbase. Ta Pappasjappa, Shadez.no og Team Norso som eksempler.

Om du har din egen bedrift som ønsker å utforske et samarbeid, så er det bare å ta kontakt. Men om du kjenner noen som driver en bedrift, eller jobber i en bedrift du ser for deg kunne vært relevant for OPRAs medlemmer, så kan du ta kontakt med dem for å spørre om de hadde vært interessant.

Erfaringsvis så fører et samarbeid med OPRA til økte salg, og økte inntekter – selv om vi kommer til å ønske en solid rabatt å tilby våre medlemmer. Så hjelp nettverket ditt med å vokse sin kundebase!

Gi oss en review på App Store

Noe som er mye enklere enn å bruke nettverket sitt, er å bruke mobilen sin. OPRA har nylig lansert en egen app for iOS. Den hjelper deg med å ha rabattene dine enkelt tilgjengelig når du er på farten – eller bare minne deg på at du tilhører en av samfunnets mest kritiske yrkesgrupper.

Teamet ønsker at flere bruker appen vår. Det fører til at man bruker rabattene sine, sjekker innom etter nye avtaler oftere, og får mer ut av medlemskapet sitt.

Om du har testet ut appen, og er fornøyd med hvordan den fungerer, så håper vi du tar deg tid til å legge igjen en vurdering i App Store. Det kan du gjøre her. Det tar et par sekunder, men vil påvirke hundrevis av eksisterende og fremtidige OPRA-medlemmer til å forbedre brukeropplevelsen sin, og spare enda mer penger.

Fortell teamet hva du synes!

Teamet bak OPRA jobber kontinuerlig med å lage en bedre tjeneste for nettopp deg. Vi ønsker å lage den beste måten for deg å spare penger på, og gi deg en fin brukeropplevelse på veien.

Om du har idéer til hvordan vi kunne forbedret OPRA, så hjelper det utrolig mye om du forteller teamet hva du tenker. Bruker du favoritter? Fungerer søket som du forventer? Hadde det vært nyttig om vi la til andre kategorier, eller omformet oversiktssiden vår?
Erfaringsmessig er det relativt lite arbeid som skal til for å realisere ønskene dine, og teamet er veldig lydhøre for nettopp dine synspunkter.

Så vær så snill – send oss en melding via kontaktskjemaet med alle idéene dine. Det er ikke sikkert vi får til alt, men vi lover å høre på innspillene dine!

---

Det er mange måter du som medlem kan bidra til å gjøre OPRA enda bedre. Ved å nevne OPRA for kollegaer, omtale oss i sosiale medier, tipse bedrifter om samarbeid, gi oss en vurdering på App Store, tipse oss om bedrifter du ønsker rabatter hos, og fortelle oss hva du synes om tjenesten, kan du være med på å forme fremtiden til OPRA.

Hver eneste ting du gjør for å støtte oss, enten det er stort eller smått, betyr mye for at vi skal kunne fortsette å tilby markedets beste rabatter til deg og dine kollegaer i operative yrker. Sammen kan vi gjøre OPRA til en enda sterkere medlemsfordel og sikre at vi kan fortsette å kjempe for økt kjøpekraft for alle som jobber operativt.

Last ned fra App Store