Adrenalin

Adrenalin er et fullverdig og komplett aktivitetssenter, enten du ønsker lystbetonte aktiviteter som bygger på mestringsfølelse, økt styrke gjennom teknikk- og ferdighetstrening, eller tradisjonell styrke- og kondisjonstrening. Seksjonene er tilrettelagt for alle fra 13 år og oppover, uavhengig av fysisk form og ferdighetsnivå.

Som kunde i Adrenalin får du en naturlig start med uendelige muligheter for progresjon uansett personlig målsetting.

Vår Adrenalin-rigg og hinderløype-seksjon (OCR) kan du utfolde deg med hindre med ulik vanskelighetsgrad, som utfordrer både styrke, balanse, utholdenhet og teknikk. Du kan enkelt regulere antall hinder, vanskelighetsgrad eller intensitet så det utfordrer deg etter hvert som du mestrer mer.

Flere ganger i året «skrur vi om» banene i riggen slik at det alltid er noe nytt å prøve seg på. Adrenalin-riggen er helt unik, og den første av sitt slag i Norge. I tillegg har vi «Warped wall» og «Salmon ladder» som ytterligere utfordringer innen samme segment.

Hos Adrenalin finner du en helt egen seksjon for egenvekttrening (Calisthenics) med stenger i ulik høyde til de forskjellige øvelsene.

Styrketrenings-avdelingen har alt du trenger av frivekter, og styrketrenings-apparatene er eksklusive kun for Adrenalin.

Kondisjonsapparatene levert av Freemotion og StairMaster er blant de aller beste i markedet, og er utstyrt med markedsledende iFit som underholdning- og trenermodul.

Adrenalin logo
drammenkristiansandtreningaktivitetaktivitetsparktrainingaktivitetspark

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Adrenalin sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store