Crag.no

CRAG AS ble grunnlagt av Oliver med en visjon om å tilby rimelig klatreutstyr slik at flest mulig skal oppleve den samme gleden vi har via klatring. Det hele startet med at Oliver kjøpte Black Diamond sine kamkiler på reiser, tok dem hjem til Norge og solgte dem på Finn.no. Etter mangen reiser, tok han kontakt med noen norske butikker for å kjøpe 70 av disse kamkilene. Han ble henvist til Black Diamond som svarte med å shippe 70 kamkiler, deretter spurte de etter firmanavn og organisasjonsnummer. Det var i dette øyeblikket da CRAG AS ble etablert.


Vårt mål er å tilby klatreutstyr av høy kvalitet til en rimelig pris, og vi fortsetter med denne visjonen som vår viktigste oppgave. Vi ønsker å gjøre klatring og friluftsliv mer tilgjengelig for alle ved å tilby utstyr til konkurransedyktige priser.


Hos CRAG AS er vi dedikerte til å levere kvalitetsprodukter til rimelige priser, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å oppfylle forventningene til klatrere over hele landet. Vi er takknemlige for støtten vi har fått fra kundene våre, og vi ser frem til å fortsette å betjene klatremiljøet med vårt engasjement for kvalitet og god service.

Crag.no logo
klatringklatrecrag

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Crag.no sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store