Eiendomsmegler Bergen

Jeg heter Per Magne Å. Birkeland og har jobbet som eiendomsmegler siden våren 2000. Frem til 2019 jobbet jeg som megler og leder i flere av de store meglerkjedene. Jeg solgte over disse årene nær 1 500 boliger, og jeg var en attraktiv megler for de store bank foretakene hvor et høyt antall boligsalg er viktigere enn personlig oppfølging og god ivaretagelse av den enkelte boligselger.

Jeg hadde imidlertid et ønske om å kunne levere en meglertjeneste på et høyere nivå. Forventninger og krav til et høyt antall boligsalg, som ikke lar seg kombinere med kontroll og oppfølging uten å involvere et team av assistenter, gjorde at jeg ville gå en ny retning.

For å kunne ivareta og levere en kvalitet og oppfølging jeg personlig kan stå fullt og helt inne for, etablerte jeg derfor Eiendomsmegler Bergen i 2019.

​Etter tre års drift har Eiendomsmegler Bergen den høyeste anbefalingen av Eiendomsmeglere på søketjenesten Google. Dette velger jeg å se som en bekreftelse på at personlig oppfølging og ektefølt dedikasjon både gir gode resultater for boligselger, og anmeldelser av meg som Eiendomsmegler.


For meg er ditt boligsalg en unik mulighet til å levere en personlig og eksklusiv meglertjeneste forankret i erfaring, kvalitet og kunnskap i kombinasjon av en høy servicegrad og tilgjengelighet.

Per Magne Å Birkeland

92490425

permagne@embergen.no

Eiendomsmegler Bergen logo

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Eiendomsmegler Bergen sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store