Euroflorist

Euroflorist er markedsledende innen blomsterformidling i Europa. Vi har et nettverk av florister i hele 12 land. Dessuten er vi medlem av den internasjonale organisasjonen Teleflor International, noe som innebærer at vi kan hjelpe deg med å sende blomster over hele verden.

Våre kunder sender blomster av mange forskjellige anledninger. Til jul vil vi bestille blomster for å glede nære og kjære som man ikke har mulighet til å besøke under høytiden. Da er man glad for å benytte seg av vår enkle formidlingstjeneste for blomsterlevering. Morsdag er også en stor blomsterhøytid der mange benytter anledningen til å bestille blomster. Blomster til mamma er en populær måte å vise sin verdsettelse på.

Å overraske noen med et blomsterbud er også en fin måte å vise sin kjærlighet på, enten det er til valentinsdagen, et eget jubileum eller du vil bestille blomster til en gryende forelskelse. Et overraskende blomsterbud er en gest som alltid vekker varme følelser.

Vi jobber for at det skal være så enkelt som mulig å kjøpe blomster på nett. Vi presenterer tydelige bilder og beskrivelser av bukettene og kategorier som gir råd om hvilke blomster som passer til hvilke anledninger. Det skal være nesten som å besøke en virkelig blomsterbutikk. Samtidig sparer du masse tid på å bestille blomster fra din egen PC eller mobil.

Allerede i dag er du hjertelig velkommen til å prøve vår tjeneste for enkel, rask, smidig, og ikke minst vakker blomsterlevering!

Euroflorist logo
blomsterflowersgaveoverraskelsekjærlighetromantikkbukettblomsterbukettroser

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Euroflorist sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store