Fjellutstyr.no

Vi driver butikk og nettbutikk spesialisert mot topptur og rando racing på vinteren og fjelløp og friluftsliv på sommeren. Denne delen av driften er rettet mot privatkunder. I tillegg er vi importør og distributør av noen av markedets mest anerkjente merker innenfor randonee/topptur, telemark og fjellløp. Merkene vi importerer og distribuerer er Skitrab, Contour, Gipron, 22designs og Instinct Trail. Vi har forhandlere av våre merkevarer fra Svalbard i nord til Mandal i sør. Vi tror på erfaringsbasert kunnskap, kvalitet og funksjonalitet. Vi skal være en importør som kan lære bort noe til våre kunder ved å alltid holde oss oppdatert på produkt og funksjon! Kjøp toppturutstyr av folk som er gode på topptur, ikke folk som er gode selgere er vår oppfordring!

Den fysiske butikken vår, Kårvatn Fjellutstyr, er en helt unik butikk som du aldri vil se maken til noe annet sted. Plassert 1 mil fra nærmeste nabo innerst i Todalen på Nordmøre. Butikken er en attraksjon i seg selv og vi anbefaler på det varmeste at du tar turen dit for å få en helt unik handleopplevelse! Vi har naturen og fjellene rett utenfor låvedøra, så dersom du vil kombinere med en fjelltur kan du det. Vi er opptatt av å gi våre kunder god veiledning. Dersom du skal ha deg en toppturpakke kan vi garantere at du vil få personlig og tett hjelp til å velge ut riktig utstyr. Vi ønsker å sette av god til, så dersom du vet at du skal ha randoutstyr er det supert om du gir beskjed før du kommer!

Vi elsker å være i kontakt og dialog med våre kunder, enten du driver butikk eller er privatkunde! Derfor må du aldri nøle med å kontakte oss enten pr mail eller pr. telefon!

Vi snakkes på fjellet!

Fjellutstyr.no  logo
skirandoneskifellertursnøis

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Fjellutstyr.no sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store