Mad Viking Beard Co.

Mad Viking Beard er Nordens største brand innen skjegg og hårprodukter til menn. Merket ble etablert i 2013 i USA og alle produktene lages «inhouse" i USA. Hos oss får du alt du trenger til skjegg, hår og masse mer.

Mad Viking Beard Co. ble etablert i USA i 2013 av to gode venner med samme navn, Jason. Jason Seland som er grunnlegger har aner fra Sverige. Hans bestefar utvandret fra Sverige til USA og var en aktiv sports entusiast som fort fikk kallenavnet “the mad viking” på grunn av sine litt aggressive spillestil og utseende. Når 2 ganger Jason skulle etablere ett selskap for salg av skjeggprodukter falt navnevalget naturlig – Mad Viking Beard Co.

Alt av produksjon foregår under samme tak i deres produksjonshall i Pennsylvania – USA. Bedriften har vokst seg til å bli en av de største i sitt slag i USA og er familie eid og drevet.

Mad Viking Beard Co. sine produkter har en helt unik profil, en profil som både appelerer til den urbane hipster skjeggmannen men også de som kanskje aldri har vært spesielt opptatt av skjegg produkter, bikerne og rockerne. De sistnevnte vil bestandig og har bestandig hatt langt hår og skjegg! Vi ønsker å tilby ett produkt som kan være tilstedet på markedet helt uavhengig av trender, moter og alle andre forandringer i markedet for skjegg produkter.

Produktene vi nå kan tilby kundene våre er elsket av mange, fanklubber og chapters er opprettet flere steder i Usa og i Europa på bakgrunn av først og fremst kvaliteten men også mentaliteten til de som startet dette selskapet og deres visjoner. i Norge etablerte vi i 2020 Mad Viking Beard Club Norway på Facebook og har ett voksende antall medlemmer. Meningen med klubben er å skape ett samhold for menn med skjegg, uten skjegg, damer og de som måtte ha interessen av å delta. Vi samler inne penger til veldedige formål på lik linje med alle de nå snart 30 Mad Viking klubbene i verden.

Produktene holder høy kvalitet og kan absolutt måles mot de aller ypperste i segmentet. At vi nå også kan tilby like mange lukter enten det dreier seg om olje,balm, wash, shampo og balsam er vi veldig stolte av. Det er ingen andre som er i nærheten av å kunne tilby en slik bredde innen for skjegg og hårpleie til menn i Norge.

Mad Viking Beard Co. logo
mad viking beardmadvikingbeardcompanyskjeggskjeggprodukter

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Mad Viking Beard Co. sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store