Olympiasport

Olympia Sport har en unik posisjon på HOKA sko, der er vi en av verdens største enkeltstående butikker. Utvalget er større en du vil finne andre steder, og det vil bli presentert Hoka-modeller som kun vil bli å se hos Olympia Sport.

Butikken har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter innen løp, sykkel, langrenn, kajakk og friluftsbekledning. Blant annet føres merkene Amundsen, Arc`teryx og Salomon.

Olympia Sport hadde sin oppstart våren 2005. Med 4 olympiske OL gull på eiersiden kunne vi bære navnet med strak rygg. Knut Holmann, tidenes største sommerolympier, er fortsatt eier og styremedlem når vi i 2020 feiret 15 års jubileum. Vi er en frittstående kjedeuavhengig nisjebutikk og vår filosofi er enkel. Kjennskap gir kunnskap. Gjennom mange års erfaring som aktive utøvere både på internasjonalt toppnivå og mosjonsnivå, skal vi gi våre kunder en trygghet, på at de produktene som blir anbefalt passer den enkeltes nivå og behov. Enten det er langrenn, sykkel, kajakk eller løp.

Vårt fokus ligger på at vi heller vil kunne mye om litt, enn litt om alt.

Langrenn


Vi har Sør-Norges største utvalg av langrennsutstyr, og spesielt felleski. Stort skiverksted med de beste måleapparatene, slipemaskin og varmeskap. Vi plukker våre ski selv, og har 100 % spenngaranti.

Sykkel


Vi fører kvalitetsmerkene Giant, Bianchi, Hard Rocx, Haibike og EcoRide. Stort utvalg av både terreng, racer, hybrid og elsykler. Hos oss er verkstedet hjertet i butikken, og vi er stolte av at også hos våre leverandører er vi regnet for å ha et av Norges beste sykkelverksteder.

Løp

Olympia Sport har alltid vært innovative på løp, og allerede for 10 år siden startet vi med HOKA. Vi er i dag en av verdens største enkeltbutikker på HOKA. Vi har speilkasse og egen tredemølle hvor vi kjører løpsanalyser.

Kajakk

Kajakk har siden starten for 15 år siden vært et av våre kjernesegment. Vi fører merkene Prijon, North Shore, Fenn, Norse og Nordic Kayaks. Gjennom mange års erfaring gir vi ubetinget 100 % fornøydgaranti ved kjøp av kajakk. Svarer ikke kajakken til dine forventninger bytter vi den inn i en annen modell.

Olympia Sport vil alltid etterstrebe at du som kunde blir så fornøyd som overhode mulig. Vi skal følge med der det skjer og hele tide utvikle oss til det beste for våre kunder.

Olympia Sport - Kjennskap gir kunnskap

Olympiasport logo
hokaskoidrettsportfriluftsliv

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Olympiasport sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store