Packraftnorge

Packraft Norge tilbyr Packrafter og annet packraft-relatert turutstyr fra noen av verdens beste produsenter. Vi har høyt fokus på kvalitet, produktkunnskap og kundeservice.


Packraft Norge er en liten bedrift med opphav i Larvik startet av tre barndomskamerater som har friluftsliv som felles interesse. Vi har jobbet i det operative i over 20 år til sammen. Dette har gitt oss god kompetanse når det gjelder å stille krav til hva produkter skal tåle og hva som fungerer under norske forhold. Når vi i tillegg har opparbeidet oss god kompetanse på netthandel, logistikk og økonomi ligger alt til rette for at våre kunder skal få en god opplevelse når de handler hos oss.

Packraft Norge leverer Packrafts og tilbehør som er laget for skikkelig røffe forhold. Utstyret du finner i nettbutikken er det samme som vi bruker selv, altså er det utstyr vi stoler på. Og er det en ting vi vet er det at skikkelig utstyr er viktig på tur. Når du er ute i villmarka, langt fra folk og uten mobildekning er du avhengig av utstyr som fungerer.

I Packraft Norge er vi rett og slett skikkelig entusiaster både for tur med Packraft, men også uten. Det viktigste er å komme seg ut på tur og benytte seg av den fantastiske naturen vi er så heldige å ha her i Norge. Og turene blir selvfølgelig ekstra gøy med en packraft i sekken!

Packraftnorge logo
packraftpackraftnorgerafting

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Packraftnorge sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store