Shadez

Hvem er Shadez.no?

Shadez Norge - Shadez.no er en undergruppe av Halvorsen Trading & Services (HTS) etablert 2021. Administrasjon og lager er lokalisert i Larvik, Vestfold, Norge.

Vi er opptatt av å ha fornøyde kunder, og hver eneste kundeopplevelse teller.

Vi samarbeider med noen av de største leverandørene og har god erfaring med netthandel, produktanalyse og dagens trender. Vår sortiment vil variere i perioder.

Shadez.no ønsker være et steg foran våre konkurrenter, det betyr at prisene vil være de beste for deg som kunden. Prismatch - Bedre pris på samme solbrille hos andre nettbutikker i Norge? Vi har prisgaranti og jobber alltid for å ha markedets laveste priser. Skulle det hende at vi ikke lykkes, vil prismatch gi deg den laveste prisen tilgjengelig på markedet ved kjøpstidspunkt.

Vi besvarer kundehenvendelser alle virkedager og helligdager. Vi er tilgjengelig digitalt via kundeservice@shadez.no, og besvarer deg normalt innen 24 timer.

Vårt mål er å kunne gi deg som kunde solbriller og tilbehør til gode priser, rask besvarelse via kundeservice@shadez.no og levering av din bestilling (2 til 5 virkedager).

Din tilbakemelding er viktig for oss. Noe vi kan gjøre bedre? Da ønsker vi din tilbakemelding! Shadez.no er løsningsorienter og "lytter" til kunden.

Ta kontakt med oss, dersom du har noen spørsmål.

Med vennlig hilsen Casper Halvorsen - Daglig leder

Shadez logo
shadezshadez.nosolbrillerbrillerraskebrillerbrillesol

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Shadez sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store