Snowbiz

Snowbiz er leverandør av kjente merkevarene for sommer- og vintersport; med Elan, Mico, Roxa, Marmot og Smith Optics, som merker fokuserer vi på kvalitet i alle ledd og vårt mål er at våre produkter skal gi sluttbrukerne bedre opplevelse av å utføre sin aktivitet/sport ute i naturen. Vi jobber kontinuerlig for å finne de produktene som på best måte tilfredsstiller nordmenns høye krav til funksjon, kvalitet, teknisk utførelse, design og komfort på sitt sportsutstyr. Vårt mål er at ALLE uansett alder, på ski eller ute i naturen, skal få de beste opplevelser med det utstyret de bruker. Vi har vært spesialister på alpinutstyr siden tidlig 80-tall og har i løpet av denne tiden opparbeidet oss en erfaring som du som kunde vil dra godt nytte av ved valg av skiutstyr hos oss. Vi ønsker at alle som handler hos oss uansett alder, om man skal ut på ski eller nyte en flott fjelltur skal få de beste opplevelser med det utstyret de har kjøpt. Dette uansett om du søker bratte fjellsider med urørt pudder, lange drag i høy hastighet eller en nydelig topptur i vakkert fjellandskap med sekk på ryggen.

Elan skis – Always Good Times fyller i år 75 år og har ved flere anledninger blitt kåret til verdens mest innovative skifabrikk og produserer i dag et bredt spekter med modeller som ivaretar alle uansett type kjøring, alder og ferdighetsnivå. Modellene du finner hos oss er nøye valgt ut for den moderne skikjører og passer perfekt for norske forhold.

Alpinstøvler er etter vår mening kanskje den viktigste delen av utstyret. Man kan alltid takle en sløv kant eller en modell som ikke var helt perfekt, men har man vondt i føttene blir det bare «dritt» uansett. Italienske Roxa har i de senere årene skapt det man i bransjen kan kaller neste generasjon alpinstøvler for moderne skikjøring. Hovedfokus på hele kolleksjonen består av optimal passform og lav vekt. Her finner man optimale touringstøvler i Carbon til fantastiske frikjøringsstøvler med sertifiserte dynafit inserts til barn og voksen.

For at skiopplevelsen skal bli perfekt, trenger man briller og ikke minst hjelm for å ivareta sikkerheten. Smith Optics i fra USA med Dr. Bob Smith i førersetet var de første som lanserte en skibrille med dobbelt glass så langt tilbake som i 1965. Siden den gang har det vært en rivende utvikling og Smith har med sin markedsandel på hele 43% i US en solid kolleksjon som ivaretar deg som skikjører under alle forhold og er godt kjent under sitt eget slagord «we make the worst days better».

Ønsker man seg opp eller ned i fra fjellet, eller ut i skog og mark, vil Marmot kunne hjelpe deg med alt i fra bekledning til telt og soveposer, samt sikre deg optimale turopplevelser. Siden 1974 har det amerikanske merket fokusert på innovative løsninger for de som elsker å være ute, om det skulle være på Mt. Everest eller sykkel camping i Nordmarka. Med sine selstående telt og dunposer har Marmot gledet mange friluftsmennesker på jakt etter gode turopplevelser og sosialt samvær.

Snowbiz logo
snowbizelanmarmotteltskipudderfellersovepose

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Snowbiz sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store