Homeroom

Hos Homeroom tror vi på mangfold. Med visjonen om å skape markedets største utvalg innen interiør, vil vi gjøre det morsomt og enkelt for deg som kunde å finne det du leter etter – uansett hva det er.

Du vet best hva du liker. Du vet best hva som passer hjemme hos deg. Du vet best hva du har råd til. Med vårt brede utvalg av produkter i forskjellige stiler, materialer og prisklasser, vil vi gjøre det mulig for deg som kunde å skape et hjem som speiler din personlighet.

Vi tror at hvem som helst kan være en inspirasjon.

Vårt team jobber hele tiden med å ta inn det bredeste utvalget av stiler, smaker, opprinnelser, materialer og prisklasser slik at du kan finne alt til hjemmet ditt på en enkel og bra måte hos oss.

Selv om Homeroom er en relativt ny nettbutikk med interiør har vi mange års erfaring fra Ellos Group som Homeroom er en del av. Ellos Group er ledende innen e-handel i Norden med selskapene Ellos, Jotex, Stayhard og Homeroom. I nær relasjon med våre millioner av kunder strever vi hele tiden etter å utvikle og tilby best mulig kundeopplevelse og utvalg.

Det skal være enkelt, inspirerende og morsomt å handle interiør hos oss, og det skal også kjennes gjennom hele kjøpsopplevelsen. Vi ønsker å gi kundene våre en positiv opplevelse fra første møte med oss, til selve kjøpet, kontakten med kundeservice og til at produktet er levert og på plass hjemme hos deg.

Homeroom logo
homeroomhomeroominteriørdesign

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Homeroom sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store