Personvern

Ditt personvern er svært viktig for oss. OPRA er designet for å vite så lite som mulig om deg og hva du driver med.

Her kan du lese om hvilke data OPRA samler inn og hvordan OPRA behandler dataene, slik at dine rettigheter ivaretas i henhold til personvernlovgivningen.

Hvilke data samler OPRA inn om deg?

For å få tilgang til OPRA, bes du oppgi privat e-post og et selvvalgt passord. OPRA vil kreve at du laster opp dokumentasjon som viser at du er berettiget for tilgang.

All dokumentasjon som lastes opp til OPRA vil vurderes av en i OPRAs team, og deretter slettet umiddelbart fra OPRAs servere, uavhengig om du ble godkjent eller ikke.

E-posten din brukes for å logge deg inn, samt å sende deg viktige beskjeder i forbindelse med tilgangen din til OPRA. Hvis du samtykker, mottar du nyhetsbrev og annen markedsføring.

E-posten din vil aldri under noen omstendighet bli solgt, gitt bort eller delt med tredjeparter.

Passordet ditt brukes for å logge deg inn og sendes kryptert til servere. Passordet vil aldri kunne leses i klartekst av noen, inkludert OPRAs team. Vi oppfordrer deg til å velge et langt og unikt passord som kun brukes på OPRA.

OPRA vil aldri spørre be deg om å oppgi andre opplysninger, som for eksempel navn, adresse, alder, kjønn, telefonnummer, arbeidsgiver, personnummer, betalingsinformasjon ol.

For å lære og analysere hvordan du bruker OPRA benyttes Plausible Analytics, et open-source verktøy uten informasjonskapsler som er i samsvar med GDPR, CCPA og PECR. OPRA sporer ikke brukere på tvers av tjenester og deler ikke data med noen tredjepart. Alle data lagres på europeiske servere.

Vi kjører for tiden også et eksperiment der vi sporer hvordan brukerne bruker siden med Amplitude, som også sporer bruken anonymt.

Hvordan behandles dataen din?

OPRA bruker Google skytjenester for å lagre og behandle dine data.

Du kan når som helst be om å få utlevert all data som er lagret tilknyttet din konto. Vennligst ta kontakt om du ønsker dette.

Sletting

Hvis du ønsker å slette brukeren din og eventuelle brukerdata, så kan dette gjøres når som helst på profilsiden.

Har du spørsmål om OPRA sitt personvernarbeid?

Hvis det er noe som er uklart rundt OPRAs arbeid med personvern eller databehandling, vennligst ta kontakt.

Last ned fra App Store