Personvern

Ditt personvern er viktig for oss. Her kan du lese mer om hvilke data OPRA samler inn om deg, og hvordan OPRA behandler disse dataene, slik at dine rettigheter ivaretas iht. personvernlovgivningen.

Din sikkerhet er svært viktig for oss. Derfor har OPRA designet hele systemet for å vite så lite som mulig om deg, hvor du er og hva du driver med.

Hvilke data samler OPRA inn om deg?

For å kunne få tilgang til OPRA, bes du oppgi e-posten din og et egenvalgt passord. OPRA vil kreve at du laster opp en form for dokumentasjon på at du jobber i en av organisasjonene som er godkjent for tilgang til OPRA.

All dokumentasjon som lastes opp til OPRA vil vurderes av en i OPRAs team, og vil deretter umiddelbart bli slettet fra OPRAs servere, uavhengig om du ble godkjent eller ikke.

E-posten din brukes for å logge deg inn, samt å sende deg kritiske beskjeder i forbindelse med tilgangen din til OPRA. Om du samtykker, vil du også motta nyhetsbrev fra oss og annen markedsføring.

E-posten din vil aldri, under noen omstendighet, kunne bli solgt, gitt eller ellers videreformidlet videre til en tredjepart.

Passordet ditt brukes også for å logge deg inn, sendes kryptert til servere, og vil aldri kunne leses i klartekst av noen - selv av OPRAs team. Det oppfordres allikevel til å velge et langt, unikt passord som du kun bruker på OPRA.

OPRA benytter seg av Plausible Analytics for å analysere og lære om hvordan du bruker tjenesten. OPRA tracker ikke brukeren på tvers av tjenester, eller videreformidler denne dataen til noen. Dataen er lagret på europeiske servere.

Hvordan behandles dataen din?

OPRA bruker Googles skytjenester for å lagre og behandle dine data.

Du kan når som helst be om å få utlevert all data som er lagret tilknyttet din konto. Vennligst ta kontakt om du ønsker dette.

Sletting

Om du ønsker å slette brukeren din og eventuell brukerdata, så kan du gjøre det når som helst på profilsiden din.

Har du spørsmål om OPRA sitt personvernarbeid?

Hvis det er noe som virker uklart rundt OPRAs arbeid med personvern eller databehandling, vennligst ta kontakt.