Vilkår

Her kan du lese alt som er verdt å vite om hvordan du kan bruke OPRA, hvilke rettigheter du har som forbruker, og hva du kan forvente av OPRA.

Velkommen til OPRA

OPRA er en lukket rabattprogram for personell i operative yrker og frivillige redningstjenester. OPRA har som mål å tilby de aller beste rabattene norske bedrifter og tjenesteytere kan gi. Du kan lese mer om OPRA på Om OPRA-siden.

OPRA er drevet og utviklet av OPRA AS (organisasjonsnummer 825 901 302 MVA). Om du har spørsmål eller kommentarer til disse vilkårene, eller OPRA generelt, kan du kontakte OPRA på team@opra.no, eller 926 73 134.

OPRA tar aldri provisjon, prosenter eller betaling fra støttespillere. For å dekke kostnader til drift og utvikling, har vi inngått samarbeid med Vipps. Siden Vipps er en betalingstjeneste for privatpersoner, har OPRA utarbeidet påkrevde vilkår etter mal fra Forbrukertilsynet.

OPRA har som mål å være en enkel tjeneste å bruke, men det er fortsatt viktig å sette seg inn i disse bruksvilkårene. De er der for å sikre dine rettigheter som forbruker. Ta deg derfor et par minutter til å lese gjennom denne siden før du søker om tilgang, slik at du vet hva OPRA vil forvente av deg, og hva du kan forvente av OPRA.

Godkjenning av vilkår

Når du får tilgang til OPRA, eller bruker denne nettsiden, godtar du disse vilkårene, som er avtalen mellom OPRA AS og deg. Vilkårene og informasjon om både personvern og informasjonskapsler er alltid tilgjengelig nederst på siden.

Pris

Godkjente medlemmer betaler forskuddsvis kr 30,- per måned for tilgang til OPRAs tjenester. Dette er den totale prisen som betales, og inkluderer merverdiavgift og andre tilleggskostnader.

Betaling

OPRA er en betalt tjeneste, der du betaler en medlemsavgift én gang i måneden. Dette trekket skjer automatisk hver måned, og medlemskapet ditt vil derfor bli fornyet hver eneste måned frem til oppsigelse.

OPRA benytter seg av Vipps som leverandør av betalingstjenester.

Oppsigelse og avslutning av medlemskap

Tilgang til OPRA har kun oppsigelsestid ut inneværende måned, og kan sies opp når du måtte ønske. Du kan avslutte medlemskapet ditt på profil-siden.

Når medlemskapet er sagt opp, eller om man ikke har betalt, har man ikke lenger anledning til å benytte seg av rabattkoder, kampanjekoder eller andre fremforhandlede avtaler man har tilegnet seg som medlem i OPRA.

Levering

Du vil få tilgang til OPRA umiddelbart etter at du har betalt.

Angrerett

Angrer du på at du ble medlem? Da har du full angrerett i henhold til angrerettloven (de første 14 dagene av medlemskapet ditt), og kan avslutte abonnementet ditt med en gang. Bare gå inn på profil-siden, så kan du avslutte medlemskapet ditt der.

Noe som ikke fungerer?

Om det er noe som ikke fungerer som forventet med OPRA, si ifra via team@opra.no. Om det er et vedvarende problem, kan du kreve å få tilbakebetalt medlemsavgiften for tiden du ikke kunne bruke tjenesten.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr