OPRA takknemlighetsfond

OPRA Takknemlighetsfond skal anerkjenne og hedre personer som har overgått det som kan forventes i tjeneste.

Hederspris

OPRA-spydet er en ærespris som tildeles fremragende forbilder innen operative yrker og frivillig redningstjeneste. Spydet symboliserer samfunnets spydspiss – de som er villige til å ta ekstra risiko for å beskytte sine medborgere.

Kandidater nomineres av sine kolleger for uselvisk eller ekstraordinær innsats, enten det er i en enkelthendelse eller over tid.

Mottaker av prisen tildeles OPRA-spydet, et testimonium og 15 000 kr. Hedersprisen finansieres gjennom eventuelle overskuddsmidler fra OPRA via OPRA takknemlighetsfond org. nr. 931 360 256.

OPRA-spydet er laget av 15 mm stål. Overflaten er behandlet med glassblåsing og klarlakk, som er sponset av Lakkereren AS. Trebasen er håndlaget av brannkonstabel og frivillig i Norsk Folkehjelp, Mathias Hagen.

Link for nominasjon

OPRA donerer alle oppsparte midler til ukrainske paramedisinere

28. februar 2022 donerte OPRA alle oppsparte midler til organisasjonen Hospitallers i Ukraina, øremerket medisinsk førstehjelpsutstyr. Hospitallers består av frivillige leger og paramedics på frontlinjen som gir medisinsk førstehjelp til mennesker rammet av krigen.

Les mer

Last ned fra App Store