OPRA takknemlighetsfond

OPRA takknemlighetsfond arbeider for å hedre enkeltpersoner som har gjort en ekstraordinær innsats i operativ tjeneste.

Hederspris

OPRA-spydet er en hederspris som tildeles gode forbilder i operative yrker og frivillig redningstjeneste. Spydet symboliserer spydspissen i samfunnet som er villig til å ta forhøyet risiko for å beskytte sine medborgere. Kandidater blir nominert av kollegaer for uselvisk eller ekstraordinær innsats i tjenesten. Dette kan være en enkelthendelse eller arbeid over tid.

Mottaker av prisen blir tildelt OPRA-spydet, testimonium og 15 000 kr. Hedersprisen blir delt ut ved hjelp av eventuelle overskuddsmidler fra OPRA gjennom OPRA takknemlighetsfond (org. nr. 931 360 256).

OPRA-spydet er laget i 15 mm stål. Glassblåsing og klarlakk er sponset av Lakkereren AS. Trebase er laget for hånd av brannkonstabel og frivillig i Norsk Folkehjelp - Mathias Hagen.

Link for nominasjon

OPRA donerer alle oppsparte midler til ukrainske paramedisinere

28. februar 2022 donerte OPRA alle oppsparte midler til organisasjonen Hospitallers i Ukraina, øremerket medisinsk førstehjelpsutstyr. Hospitallers består av frivillige leger og paramedics på frontlinjen som gir medisinsk førstehjelp til mennesker rammet av krigen.

Les mer

Last ned fra App Store