Norli

Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud. Hos Norli finner du mange tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier. I flere av våre butikker finner du også et stort utvalg av skole- og fagbøker og bøker til høyere utdanning.

Hos Norli finner du alltid det som gjelder akkurat nå. Våre anbefalinger får du i butikken, enten markert på bøkene, eller fra en av våre mange serviceinnstilte kolleger. Vi er klare for å hjelpe deg. Norli har alltid et stort utvalg av bøker på tilbud. Et av Norlis spesielle tilbud er «månedens bok». Her kjøper vi inn i stort volum og kan dermed tilby deg ekstra gode tilbud på ekstra gode bøker – hver måned!

I tillegg til bøkene tilbyr vi et stort utvalg i kontorvarer, spill, datarekvisita, reisetilbehør, studiemateriell, skolesekker, kort og sesongprodukter. På norli.no vil vi gi deg den samme gode bokfølelsen som i våre butikker. Du kan stole på at du alltid finner oppdaterte anbefalinger, boktips og kampanjer der du kan gjøre et kupp. Bli medlem av kundeklubben Norli Pluss for å motta vårt nyhetsbrev, samt tilgang på mange gode tilbud. Følg oss også på Facebook, hvor våre bokhandler har opprettet lokale sider i tillegg til at vi har en felles Norli-side.

Norli logo
bøkerspillboknordli

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Norli sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store