Best Western Hotels & Resorts

Oppdag Best Western Hotels & Resorts ulike varemerker. Alle våre hoteller er privat-eid, og alle har sitt særpreg. Noe for enhver smak, - og enhver lommebok.

I Norge har vi 19 hoteller, i Danmark rundt 20 hotell og 130 hoteller i Sverige.

Vi har også et gunstig rewardsprogram som gir bonus på overnattingen dere bruker hos våre hoteller. Bonuspoengene utgår ikke på dato, og fri-netter kan tas ut på et av våre 4700 hoteller over hele verden.

Velkommen til hotellkjeden som er like ulike overalt.


På Best Western Hotels & Resorts liker vi å tenke litt annerledes. Akkurat som våre gjester, så hvorfor ikke velge rom basert på tøflene du gjerne vil subbe rundt i om morgenen? Eller på kvelden for den saks skyld. Vi ser ingen grunn til å ikke teste dette. Med 150 ulike hotell i Skandinavia er det mange å velge mellom, selv om du så klart har enda flere valgmuligheter når det gjelder hvilken type rom du ønsker å bo på. Vi håper du finner ett favorittpar å tøfle av i veldig snart.

BWH Hotel GroupSM er et ledende, globalt hotellnettverk som består av tre hotellkjeder – WorldHotels® Collection, Best Western® Hotels & Resorts og SureStay® Hotel Group. BWH Hotel Group AB i Skandinavia omfattas av mer enn 150 hotell på over 100 destinasjoner. Hotellene eies av uavhengige eiere som driver sine hotell på sitt eget vis. Derfor har vi Mange ulike varemerker, alla med sin egen nisje. Totalt har vi over 4 700 hotell i nesten 100 land hvilket gjør hotellkjeden til en av verdens største.

Best Western Hotels & Resorts logo
overnattinghotellsovebwhbestbestwesternwesternhoteller

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Best Western Hotels & Resorts sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store