Flügger

Flügger farve

Ikke en vanlig fargehandel …

Flügger utvikler og produserer et bredt sortiment innenfor maling, sparkel, tapet og verktøy i profesjonell kvalitet. Her finner du utelukkende produkter som gir deg det aller beste resultatet.

Våre røtter strekker seg helt tilbake til 1890, og i 2015 feiret vi derfor 125 års jubileum i kjeden. Flügger har alltid vært leverandør til profesjonelle malere, og derfor er det heller ikke tilfeldig at det er en maler i logoen vår. Siden 1975 har vi levert produkter av profesjonell kvalitet til både malere og privatpersoner.

Hos Flügger farve vil du alltid møte faglig kompetente medarbeidere, som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for. Sammen med vår høye produktkvalitet gir det deg det beste utgangspunktet for et godt resultat hele veien gjennom prosjektet.

Du er hjertelig velkommen innom en av våre 31 butikker i Norge, eller vår nettbutikk www.flugger.no. Uansett hvor i Norge du bor, er vi i nærheten!

Flügger  logo
fluggerfargemalingpaintpaintingmalemalekostmalingfargefargerkonsulentinteriørtapetinnendørsinneuteutendørsbeisfiltvevsagtapetlimdekorasjon

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Flügger sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store