Friluftsmagasinet

Friluftsmagasinet er en av Norges mest erfarne forhandlere av jakt-, fiske- og friluftsutstyr og tilbyr et bredt spekter av jakt-, fiske- og friluftsutstyr fra noen av de mest kjente merkene på markedet.

I tillegg til å ha en lang erfaring som forhandler, har vi også ekspertise innenfor mange områder innenfor friluftsliv. Uansett om du trenger nye turstøvler til kveldsturen med hunden, jaktklær til drømmejakta, fiskeutstyr til ferskvann og sjø, eller funksjonelle klær til en aktiv hverdag, kan vi hjelpe deg med å finne det du trenger.

Vi benytter oss av vår egen erfaring og ekspertise til å veilede deg, ta inn produkter vi vet fungerer, og til å utvikle nye produkter under våre egne merkevarer Dovrefjell og Spotec. I tillegg bruker vi objektive produkttestere for å sikre at vårt produktsortiment er av best mulig kvalitet. Dovrefjell og Spotec er varemerker som vi er veldig stolte av, og som kjennetegnes ved best mulig kvalitet til best mulig pris, rett fra fabrikk uten fordyrende mellomledd.

Våre butikker finner du i Drammen, på Tiller i Trondheim og på Furnes utenfor Hamar, og du kan også handle online på magasinet.no.
Du kan få varene levert hjem på døren din, i postkassen og til ditt nærmeste hentepunkt, eller reservere på nett og hente i en av våre butikker

Friluftsmagasinet logo

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Friluftsmagasinet sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store