Helly Hansen

Helly Hansen ble etablert i 1877 og har siden den gang utviklet profesjonelle klær som hjelper folk å holde og føle seg i live. Gjennom innsikt og erfaring fra verdens tøffeste klimaer, har selskapet utviklet en lang rekke nyskapende produkter, inkludert det første myke vanntette materialet for mer enn 140 år siden.

Andre gjennombrudd inkluderer de første fleece-stoffene på 60-tallet, det første tekniske undertøyet/baselayer på 70-tallet, utviklet med Lifa® Stay Dry Technology, det prisvinnende og patenterte temperaturregulerende H2Flow™-systemet, og LIFA INFINITY PRO™ – et banebrytende nytt materiale som gir topp vannavstøtende og pustende egenskaper, samtidig som det er skånsomt mot miljøet.

Helly Hansen er ledende innen tekniske klær til seiling og ski, i tillegg til premium arbeidstøy. Det pålitelige skitøyet benyttes av mer enn 55 000 profesjonelle, og kan finnes på olympiske utøvere, landslag og ved flere enn 200 skianlegg og fjellførervirksomheter over hele verden.

Helly Hansens yttertøy, undertøy/baselayer, sportsklær og fottøy selges i mer enn 40 land og er svært verdsatt av friluftsliv-entusiaster og profesjonelle over hele verden. For å lære mer om Helly Hansens siste kolleksjoner, besøk www.hellyhansen.com.

Helly Hansen logo
HellyHansenHHHellyHansenFriluftKlærJakke Turklær

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Helly Hansen sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store