HUFS

HUFS er et unisex brand i verdensklasse utviklet i Norge av frisører. Alle produkter er av høyeste kvalitet, laget for å prestere over forventning under krevende forhold. I dag består produktporteføljen av 11 produkter innen styling og care for han og henne - fri for parabener, sulfat og MI.

HUFS har sin opprinnelse i et sterkt ønske om å utvikle styling- og pleieprodukter for nordisk hår - i verdensmesterklassen. Idéen oppsto i 2012 da Stian Støp og Johannes Høsflot Klæbo møttes for første gang, allerede da med en felles lidenskap for merkevarebygging, styling og produktutvikling.

Etter flere år med testing og utvikling ble drømmen til virkelighet sommeren 2019, da de lanserte sine tre signaturprodukter: HUFS Shaper, Wax og Cream. Siden har flere produkter sett dagens lys og med over 300 forhandlere nasjonalt kan vi trygt si at vi har lykkes med å posisjonere HUFS som produkter av svært høy kvalitet til topp fornøyde kunder.

Men vi gir oss ikke her. HUFS skal fortsette utviklingen med utgangspunkt i Stian sin 30 år lange erfaring fra frisørbransjen som frisør, markedsfører og produktutvikler på nordisk nivå. Kombinert med de aller høyeste ambisjonene og lysten til å vinne - som ligger dypt forankret hos Johannes som en av verdens aller beste langrennsløpere til tross for sin unge alder.

Tusen takk for at du handler HUFS. Vi håper at du får like stor glede av våre produkter som oss.

Med vennlig hilsen
Stian Støp og Johannes Høsflot Klæbo.

HUFS logo

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til HUFS sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store