Hundeterapeut Kim-Yvonne Myrvang

Jeg er ei nordnorsk friluftsjente som har et ekstra vamt hjerte for at hunden din og min skal ha de beste forutsetninger for en langt, lekent og godt liv sammen med oss. På Larkollen (ca 1 time fra Oslo) har min samboer, som jobber i ambulansen, og jeg bygget eget lokale på gårdsplassen hvor jeg jobber som hundeterapeut.

Jeg er utdannet massasjeterapeut med fordypning i kranio sakral terapi og laserterapi. Jeg har lang fartstid som hundeinstruktør på Lundqvist hundeskole, hvor jeg holder holder kurs i blant annet hverdagslydighet, valpekurs, agility, og styrke og balanse.

Hvem som kommer til meg er alt fra turhunden, redningshunden, førerhunden, jakthunden, den unge hunden og seniorhunden. Det er mange som kommer for en sjekk for å tidlig avdekke avvik, noen sjekker hunden sin før, underveis og etter f.eks jakt- og strekksesongen, andre for å forebygge senere avvik, mens noen er i en rehabiliteringssituajson.

Når jeg ikke jobber finner du meg i skogen, på fjellet, i et telt eller hengekøye. Hverdagsaktivitetene gjøres alltid med hundene mine; løping, sykling, ski, padling, orientering. Med snart 20 års erfaring med å trene mennesker tilbyr jeg også trening av deg óg hunden din sammen utendørs.


Mine hunder: Maximus, Staffordshire Bull Terrier, 9 år og Miira, Siberian Husky, 2,5 år

Min samboers hund: Max, Cane Corso/Am.Bulldog, 6 årInstagramkoto: hundeterapeut_kimmy

Hundeterapeut Kim-Yvonne Myrvang logo
hundkimmyhundetrening

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Hundeterapeut Kim-Yvonne Myrvang sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store