NorgesTaxi

Norgestaxi er Norges største landsdekkende taxiselskap, med biler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Drammen og Kongsberg

Med NorgesTaxi/Cabonline får du tilgang til Skandinavias beste tilgjengelighet! Med oss reiser du på fastpris som blir regnet på den korteste distansen.

Cabonline satser på bærekraft og ønsker å gi kundene muligheten til å velge et miljøvennlig alternativ. Det er derfor mulig å velge mellom hybrid eller fossilfri bil.

Norgestaxi er del av Cabonline Group, som er Nordens ledende drosjeselskap med over 3,000 drosjeselskap med 5,700 kjøretøy i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Cabonline består av kjente nordiske merkevarer som Norgestaxi, Taxikurir, TOPCAB, Taxi Skåne, Taxi Väst, Umeå Taxi, Sverigetaxi, Taxi 4x27, FixuTaxi og Kovanen. Gjennom Cabonline har drosjeselskapene adgang til attraktive kundekontakter, tilgang på ledende teknologiske løsninger og økonomiske stordriftsfordeler, effektive serviceløsninger og felles infrastruktur. Gruppen har inntekter på 6.5 milliarder SEK og gjennomfører over 45,000 reiser per dag.

NorgesTaxi  logo
taxinorgenorgesnorgestaxitransportcapdrosje0800cabonline

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til NorgesTaxi sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store