Smarthotel

Vi har et ønske, og det er at du skal føle deg hjemme hos oss. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet. Du kommer til å sove godt i våre fantastisk gode DUX og Wonderland senger.

Alle Smarthotel har 24 timers bemanning. Du kan sjekke inn på rommet selv på våre selvbetjente innsjekkingsmaskiner. Du får gratis wifi, kaffe og te. Alltid åpen Smartshop med et stort utvalg av varm og kald drikke, snacks og småmat.

Vårt fokus er at du som gjest skal få den beste hotellopplevelsen etter dine behov, uavhengig om det er på jobbreise eller privat!

OSLO

Hjertelig velkommen til Smarthotel Oslo. Vi gleder oss til å ta imot deg, midt i hjerte av Oslo. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet. Våre rom kommer i flere størrelser fra smarte og intime rom på 8 kvm til leilighetsrom på 40 kvm. Alle rommene våre har DUX-senger, flatskjerm og egne bad. Vi gleder oss til å vise deg byen vår med alle de flotte mulighetene Oslo har å tilby. Vi ligger sentralt til ved Nasjonalteateret, som gir det kort vei til mange av Oslos perler. Du finner en varm atmosfære i lobbyen vår der vi tilbyr bar, TV stue, smartshop, arbeidsområde og en flott skandinavisk frokost. Husk at frokosten alltid er inkludert i overnattingen om du bestiller direkte på våre hjemmeside. Vi er alltid på jobb og alltid her for deg! Hjertelig velkommen til Oss!

HAMMERFEST

Hjertelig velkommen til Smarthotel Hammerfest. Vi tilbyr billig overnatting sentralt i byen. Hotellet åpnet i 2015 og ligger sentralt i verdens nordligste by. Vi har totalt 164 rom og flere av rommene har en fantastisk utsikt over bukta og Barentshavet. Vi har i tillegg til standard rom, 12 leiligheter med minikjøkken, alle med utsikt. Vårt fokus er at du som gjest skal få den beste hotellopplevelsen etter dine behov, uavhengig om det er på jobbreise eller privat! Vi er så heldig å ha Du Verden Matbar i 1. etasje på hotellet. Du Verden Matbar er en av byens mest populære spisesteder og her finner du mat for enhver smak. Her får du også servert en deilig frokost hver morgen.

FORUS/STAVANGER

Det er en glede å kunne ønske deg hjertelig velkommen til oss på Smarthotel Forus. Hotellet er Norges første og eneste street art hotel. Vi har som mål å skille oss ut i mengden ved å skape noe ekstra. To lokale gatekunstnere har fått boltre seg fritt på hotellet der de har skapt egne kunstverk i lobbyen, korridorer, trappeoppganger og frokostområdet. Streetart hotellet på Forus ligger i Sandnes og kun 10 minutter fra Stavanger sentrum. Bestill billig overnatting på smarthotel.no og få gratis frokost inkludert. Gratis parkering både utendørs og i garasje til alle våre gjester. Hotellet ligger sentralt til i et dynamisk næringsområde, med mange store og små olje- og gass selskaper like i nærheten. Kjøpesenteret Kvadrat er nærmeste nabo, samt at det er kun 10 km til Sola flyplass. Hotellet ligger midt i smørøyet for flere av Rogalands beste aktivitetstilbud med bl.a. kun 14 minutter fra Kongeparken og 1 time til Preikestolen og Lysebotn.

TROMSØ

Velkommen til Smarthotel Tromsø. Vi gleder oss til å ta imot deg, midt i hjerte av Tromsø.Vi har et ønske, og det er at du skal føle deg hjemme hos oss. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet. På rommene våre er det eget bad og toalett og en god dusj, TV med integrert chromecast, en liten skrivepult og gode senger fra DUX. Bestill din overnatting her på våre sider og få gratis frokost inkludert. Hotellet har få minutters gangavstand til både storgata, Rorbua og Skarven. Vi samarbeider med de beste selskapene som tar deg med på arktiske opplevelser eller midnattssol. Vi hjelper deg selvfølgelig med å booke tur med nordlys, hundeslede og hvalsafari.


BODØ

Jeg gleder meg til å kunne ønske dere velkommen til Smarthotel Bodø.I september 2022 åpner vi nytt hotell sentralt i Nordlands største by, Bodø. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet. Hotellet har 161 rom og flere av rommene har en fantastisk utsikt. Her kan du se byens levende sjøtrafikk- fiskeri og hurtigrutens innfart, den vakre øya Landegode med midnattssolen eller nordlyset som bakteppe. Første etasjen er hjertet til hotellet, her ønsker vi å samle gjester og Bodøs befolkning til hyggelige stunder. I vår barception kan du kjøpe deg noe godt å drikke og en snack fra vår smartshop. Vi har umiddelbar nærhet til alt Bodø-sentrum har å by på av shopping, kultur og restauranter. Vi har som mål å være et folkelig hotell der gjester og Bodø’s befolkning trekker inn og hygger seg i vår fine 1. etasje.


HAUGESUND (PARTNER-HOTEL)

Velkommen til Banken Hotel, et lekkert resepsjonsfritt hotell - midt i Haugesund sentrum. Her kan du bo i hyggelige omgivelser, enten om du reiser med jobb, alene eller med andre. Banken Hotel har gjort det enkelt for deg med automatisk inn- og utsjekk. Du betaler bare for det du trenger.

Med vår perfekte beliggenhet, få meter fra byens indre kai og Haraldsgata som er Norges lengste sammenhengende gågate, finner du alt du trenger rett rundt hjørnet; butikker, restauranter, barer, puber, kino og det øvrige mangfold av kulturtilbud Haugesund har å by på. I august huser byen de årlige festivalene Sildajazz og Den Norske Filmfestivalen.

Smarthotel  logo
hotellsmarthotelsmarthotelsmartshotelovernattingreisetravelsleep

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Smarthotel sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store