Tempur

I kjernen av hver madrass og pute vi lager er vårt ikoniske TEMPUR®-materiale, født fra NASA-teknologi. På slutten av 1960-tallet oppfant NASA-forskere et helt Født fra verdensrommet og perfeksjonert for søvn. Grunnleggerne våre innså materialets unike potensiale. Så de tok den originale NASA-oppfinnelsen og brukte flere år på å perfeksjonere den til det som nå kalles TEMPUR®-materiale, og skapte verdens første viskoelastiske madrass og pute.


TEMPUR®, som først beviste sin nytte innenfor helsesektoren, finnes nå på soverom rundtom i hele verden og forvandler søvnen til millioner. Derfor er vi det eneste madrassmerket som ble anerkjent av NASA for å forbedre livskvaliteten. Denne ærefulle anerkjennelsen gjør at vi skiller oss ut, gjør oss ydmyke og inspirerer oss til kontinuerlig nyskaping, for søvn som er helt utenomjordisk - og det hele startet med de opprinnelige NASA-forskerne.


TEMPUR® har mottatt flere priser gjennom årene. Men for oss er det bare ett sant mål på suksess – kundetilfredshet. På vårt oppdrag om å forbedre søvnen hver natt, over hele verden, lytter vi intenst til kundenes tilbakemeldinger for å gi den ultimate TEMPUR®-opplevelsen. Derfor er vi veldig stolte over å bli rangert:

#1 I KUNDETILFREDSHET TEMPUR®-eiere er i gjennomsnitt mer fornøyde enn eiere av andre madrassmerker.*


Det er alltid helt unikt for dem, men vi hører gang på gang om den magiske følelsen av vektløshet de føler når de legger seg på TEMPUR®-materialet. Den opplevelsen av ekte avslappende søvn, og følelsen av energi når de våkner. Det er den TEMPUR®-følelsen - en følelse uten like - som holder eierne våre glade, og som holder oss inspirert til kontinuerlig å gi deg den beste søvnen du kan tenke deg

Tempur logo
tempurmadrasssovesøvn

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Tempur sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store