Veggbilder.no

Hvem står bak

Peder Aaserud Eikeland, som også er en av fotografene, står bak Veggbilder. Han har over 20 års erfaring med foto og bildebehandling, i tillegg til en karriere som UX-designer.

Tor Arne Hotvedt håndterer sosiale medier, markedsføring og kundeservice i den daglige driften.

Vi samarbeider med trykkeriene Repix i Breim og Rolf Ottesen i Oslo, som trykker og sender fotokunstbildene våre til kunder over hele Norge.

Hvordan begynte det

Veggbilder.no startet som et ønske om å vise frem og selge mine bilder, slik at andre kunne henge dem på veggen.
Med foto som hobby og fulltidsjobb som webdesigner, startet jeg å planlegge første versjon av nettbutikken høsten 2010. I starten av 2011 begynte det å ligne på noe. Det var en bratt læringskurve å drive nettbutikk, selv om jeg tidligere hadde vært med å designe andre. Det ble tidlig klart for meg at når Veggbilder.no var kommet forbi første fase, så skulle flere fotografer få bidra til bildeutvalget. Mine egne bilder alene ble et altfor smalt utvalg. Veggbilder.no representerer i dag 17 fotografer. Vi tilbyr nå et bredt utvalg bilder av høy fotografisk kvalitet med motiver og uttrykk for ditt personlige valg.
Peder

Så enkelt som mulig

Vi forenkler alt så mye som mulig for å gjøre det lett for deg å velge bilde og se prisen. Prisen inkluderer alltid fri frakt i fastlands-Norge, og vi strekker oss langt for å få fornøyde kunder.

Konseptet vårt

Veggbilder er en liten, entusiastdrevet bedrift som selger bilder for norske fotografer. Ved å samle bilder fra mange fotografer, kan flere finne sine favorittbilder på ett sted. Du kjøper direkte fra fotografene, ikke fra et stort, internasjonalt firma.

Trykking i høy kvalitet i Norge (inkludert frakt) er inkludert i prisen. Dette gjør det mulig for oss å fortsette å ta flotte bilder. Vi har alle andre dagjobber og familier, så vi er ikke alltid tilgjengelige på telefon eller raske med e-post, men vi gjør vårt beste for å svare raskt på viktige spørsmål.

Fotografene og bildene deres er vår viktigste ressurs. Det ligger mange timer fotografering og etterbehandling bak hvert bilde for å skape det ønskede uttrykket. Vi har ingen stock photos. Bildene selges i maks 100 eksemplarer, 30 for limited edition. Alle bildene er nøye utvalgte og bearbeidet for å holde høy standard.

Vi elsker fotografering og å skape bilder! Vi vil veldig gjerne dele bildene våre med deg, slik at du også kan få glede av dem.

Bildene trykkes i høy kvalitet på en rekke materialer.

Veggbilder.no logo
veggbilderveggbilderveggbilder.nointeriørdesign

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Veggbilder.no sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store