XC Sport

XC Sports Equipment AS er en spesialist. Vi fokuserer på utstyr til fjellbruk, turbruk, polarbruk, høyfjellsbruk og glæpingbruk. Ja camping er kommet for å bli og mange av oss er blitt eldre.

Butikken har et bredt utvalg av små til relativt store merkevarer som er spesialister i sine felt. De har ambisjoner om å kunne dekke de fleste behov en outdoorspesialist trenger samt tilby gode løsninger for profesjonelle avdelinger i det operative.

Vi er en lagerførende distributør og vår typiske kunde er outdoorbutikker med sans for de litt bratte, kalde og lengre turene.

I et marked som er fylt av outdoor fashion fokuserer vi på funksjon. Vi fokuserer på produkter som passer norsk friluftsliv og tilfredstiller våre krav. Vi utvikler derfor også egne norske modeller utenfor vanlig sortiment for å sørge for at vi kan tilby det beste sortimentet for våre kunder.

Vi har et bredt utvalg av små til relativt store merkevarer som er spesielister i sine felt. Vi har ambisjoner om å kunne dekke de fleste behov en outdoorspesialist trenger samt tilby gode løsninger for profesjonelle avdelinger i det operative. Fra dampsperre til paraply..vel de siste Helinox paraplyene går nok ut av døra snart. (Håper vi)

Samlet har vi mye erfaring på tur, i veggen, på isen, i soveposen og under åpen himmel og vi deler mer enn gjerne våre erfaringer.

XC Sport logo
xc sportsxcsportsxcsports.comklatringturfjellturekspedisjontaktisk

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til XC Sport sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store