Yoga Strong

Yoga Strong tilbyr forskjellige typer Yoga som privatundervisning og gruppetimer. Vårt studio ligger på Bekkestua.
For bedrifter tilbyr vi Yoga i eller etter arbeidstiden. Vi jobber også tett med militæret og andre organisasjoner med høyt stressnivå. Yoga Strong har utviklet et eget konsept for operativt personell kalt KTS (Kroppskontroll, Taktisk pusting og Stressmestring.

Kroppskontroll

Kroppskontroll er nøkkelen: Utforsk en rekke enkle og avanserte teknikker som styrker kjernemuskulaturen, reduserer ryggsmerter og forbedrer balanse og fleksibilitet. Vår undervisning har vist målbare resultater innen det amerikanske forsvaret og er nå en integrert del av veteranarbeidet.

Taktisk Pusting

I tillegg underviser vi taktisk pusting, en metode som styrer tankemønstre under stress ved å regulere pusterytmen og stimulere vagusnerven på en effektiv måte. Dette er en teknikk som blant annet brukes av Navy SEALs før de går inn i høyintensive situasjoner.

Stressmestring

Vår tilnærming til stressmestring kombinerer avanserte pusteteknikker med kroppsstillinger som driver deg til å fokusere på øyeblikket, styrke deg både fysisk og mentalt. Resultatet? Indre ro, økt muskelstyrke og betydelig reduksjon i skulder- og ryggsmerter.

Internasjonal kompetanse

Stephanie Saxlund har 15 års bakgrunn fra US Army og har dedikert sin tid til å støtte amerikanske veteraner på tre kontinenter. 

Hennes engasjement strakte seg fra praktisk arbeid med veteraner til å trene soldater fra US Army, US Navy SEALs og US Marines i avslapningsteknikker, styrke- og fleksibilitet og taktisk pusteteknikk. Under hennes opphold i Tyskland koordinerte Stephanie 'mellomlandingsprogram' for USMC på Ramstein og formidlet dødsbudskap til familier av falne soldater i US Army.

Med over 730 timers forsvarsrettet yogalærerutdanning og en sertifisering som coach i det amerikanske forsvaret innen stressmestring, mental styrke og traumebehandling, har Stephanie etablert Yoga Strong her i Norge. Hun representerer også den amerikanske organisasjonen Veterans Yoga Project, eksperter på militær stressmestring.


Yoga Strong logo

Få tilgang til rabattene

Logg inn eller registrer deg for å få tilgang til Yoga Strong sine rabatter

Søk om tilgangLogg inn

Last ned fra App Store